SELAMAT MENGHADAPI PEPERIKSAAN PERCUBAAN SPM DAN PMR (SBP)

on 10:48 PM

Selamat Berjaya!!! MATRIX dan SMART sedang menghadapi percubaan SPM dan PMR bagi peringkat SBP bermula pada 4 hingga 7 Julai bagi PMR manakala SPM pula 4 hingga 14 Julai 2008.

21 comments:

Cikgu Fakha said...

Semoga Berjaya dengan GEMILANG!!
MATRIX & SMarT PAsti Menjulang nama SEMESTA DI pERSADA sbp..Aminnn..

jehansemesta said...

Semua Pelajar T3 & T5
Selamat berjaya,
Teruskan usaha.

omar said...

semoga matrix dapat mengharumkan nama semesta di persada sbp...............kami pelajar unimax sentiasa mendoakan anda....selamat maju jaya

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

tak yah bajet sangat budak MATRIX nnt kena pukul dgn ame kt RAUB. terutama Alif amirul @ bepop...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
saifulharis said...

Abang SEEFOO mengucapkan

Cekalkan Hati
Terus Berjuang
Selamat Berjaya

Yang penting .....

Jangan tinggal solat

Kepada Pelajar PMR & SPM 2008.................................

tauke said...

pandai la korang semua jawab Soalan yang senang tue!!!!

Zack said...

Smoga berjaya kepada sume ahli MATRIX & SMART buat yang terbaik dan harumkan nama SEMESTA....
terutama kepada abg-abg dorm A204....

makhluk tuhan said...

smoga berjaya mencapai target skul.. jagn lar luper keberkatan pada guru dan perlu bnyak berdikari skit bagi sesetengah fom tu jagn asyik nak kener suap jek.......fkir2 kan lar

Anonymous said...

matrix bjak x pe...sng je nk dpt no1 mlysia

centaquille said...

pelik la....nape asyik nak 'banned' MATRIX....ape salah kami???aaaahhh...x faham lar...baiklah...kitorg x kisah lar org nak cakap ape pun pasal kitorg janji usaha tetap ada..go go matrix do ur best buktikan yang abda semua boleh....walau apapun yang berlaku...

centaquille said...

pelik la....nape asyik nak 'banned' MATRIX....ape salah kami???aaaahhh...x faham lar...baiklah...kitorg x kisah lar org nak cakap ape pun pasal kitorg janji usaha tetap ada..go go matrix do ur best buktikan yang abda semua boleh....walau apapun yang berlaku...

yaya kerek! said...

salam.....
gud lark!

Iqbal(0711) said...

kpd matrix n smart...gud lark...wat leklok...hrmkan name semesta...bkn di persada sbp je...tapi di persada m'sia skali...kklkn rnking kita...trskn usaha...k.wassalam...

cikguleena said...

salam warga SEMESTA...

Selamat berusaha para pelajar tingkatan 3 dan 5...jemputlah ke blog saya..cikguleenaa.blogspot.com..baru-baru nak belajar...

Anonymous said...

Tolong jangan gunakan nama guru/ nama org lain untuk memberi sebarang komen.. .. Sesungguhnya Tuhan itu maha ADIL lagi mengetahui..di mana letaknya keberkatan..berdosa apatah lagi.. Terima kasih.

Mohon supaya menggunakan bahasa yang baik.. sesuai dengan diri anda sebagai pelajar cemerlang dan keluarga yang baik-baik.

Tahniah buat calon SPM & PMR yang berjaya.. Namun, yang kurang berjaya jangan putus asa... Usaha lagi.. Kelak, pasti menjadi milik anda juga...


Terima kasih
Pendidik bangsa

Anonymous said...

gud luck pAda matrix and smart...
tapi nak pesan..
matrix jangan bajet best sangat..
korang tak sedar ke ramai orang benci korang???termasuk la aku...
pada faeznur,nana,izah,liya,suki,bushra,dina andramai lagi...
ubah sikap anda!!!
contohilah ummu atau fiha(musy)...
ak sayang dorang!!!

Anonymous said...

kenapa cuti pilihan balik hari sabtu???kenapa tak balik hari jumaat???

Anonymous said...

drpd bepop...gud luck pmr...
saba...tggu ko abih pmr,kte jupe la eh....

mohd asyraf said...

Assalamualaikum...
Saya nak bgtau kpd smua warga semesta yg matrix dh ade blog sendiri... Kepada sesiapa yg berminat utk tgk sgt dialu-alukan...

www.matrix0408.blogspot.com