TAHNIAH!! KEKALKAN PMR NO.1 PAHANG

on 6:45 PM

Ia merupakan berita yang menggembirakan seluruh warga semesta apabila mengetahui SEMESTA No.1 Pahang.Segala penat lelah guru, ibu bapa dan pelajar yang berusaha berkobar-kobar terbayar dengan keputusan yang memberangsangkan. Seramai 96 daripada 128 orang pelajar mendapat keputusan 8A dalam PMR.Semoga SEMESTA dapat mengekalkan PMR No.1 Pahang.

8 comments:

Anonymous said...

unimax lg bgos....126 8A......

Anonymous said...

kmi buktikn kt skewl...yg unimax x lar dihine sgt..kmi akn wat skewl trsohor in m'sia....

Anonymous said...

Tahniah SEMESTA.....

try your best.....

done the great school of malaysia

Anonymous said...

kejayaan batch smart memberi momentum & semangat untuk kecemerlangan berterusan SEMESTA...moga disusuli dengan batch matrix (spm2008) dan semua batch semesta pastinya sudah bersedia membawa panji SEMESTA ke tahap tertinggi... moga berjaya warga semesta... esp.. batch unimax dan ittifak, u all semua boleh..

FAS

Anonymous said...

tanye sikit...kenpa blog ni x di update?? sepatutnye kena ada seorg yang bertugas untuk sentiasa menupdate semua latest news pasal semesta....baru boleh maju..

Pelajar SEMESTA said...

betul tu betul.. blog ni x update arr..
asal ek? takde org b'tugas ke?

Anonymous said...

pelik lah...
kata mencapai status kluster..
tapi blog tak update jugak..
camner nak maju...
harap insan yang bertanggungjawab dapat update blog nie..
Semoga SEMESTA terus berjaya...

kitasemuasama said...

x up-to-date ar...,